Webinarul reunește farmaciști si asistenți de farmacie – este un eveniment online dedicat jucătorilor de echipă si va avea loc in perioada 13-14 martie 2024, pe platforma Zoom.

Tema acestei ediții  este “Doza de…“urgențe”. Doar pentru antibiotice?”, iar dezbaterea de joi se va axa pe “Eficientizarea resurselor”.

 Obiectivul este ca aceste categorii din prima linie să aibă acces la mesaje comune, relevante în practica actuală și ușor de accesat de către ei în diagnosticarea, tratarea și monitorizarea diferitelor patologii pe care le ”împ

Urgență vs declarație pe propria răspundere

 “Vreau doza de urgență de antibiotic!” – noua provocare pentru actul farmaceutic. Emoții, presiune, legislație vs oameni.

Cum v-au fost impactate activitatea și starea în ultima lună? De ce simțiți că aveți nevoie pentru a vă face profesia așa cum ar fi să fie făcută?

 Veniți pe 13 – 14 martie, la prima ediție din acest an a webinarului FarmaPractic – Doza de.. “urgențe”. Doar pentru antibiotice?să dialogăm și să vedeți ce opțiuni aveți pentru a vă regăsi în ceea ce faceți.

Discuții, întrebări, lămuriri aveți ocazia să purtați, adresați, solicitați în dialoguri deschise cu: prof.univ.dr.farm. Simona Negreș– președinte CF B, farm. Florina Bonifate- președinte CF GL, psih. Alina Neagoe- supervizor psihologie clinică, farm. Bianca Băluță- specialist în sănătate cu experiență în politica farmaceutică, prețuri și rambursare și sănătate digitală, conf. univ. dr. farm. Mircea Croitoru- UMF Mureș, prof. univ. dr. farm. Vari Camil- UMF Mureș, asist. Med. Cristina Mușina- președinte OAMGAMMR BN. Coordonatorul științific al evenimentului: prof. emerit. dr. farm. Dumitru Lupuleasa.

 Subiectele sunt alese dintre solicitările ultimei ediții din 2023 a webinarului FarmaPractic și din temele de interes pentru dumneavoastră:

  • eliberarea dozei de urgență în cazul antibioticelor- între legislație și serviciu farmaceutic;
  • consilierea pacienților speriați de diagnostic sau de medicația prescrisă;
  • oportunitățile profesiei de farmacist- de la farmacia comunitară la mediul public sau organizații non-guvernamentale;
  • medicația vârstelor extreme;
  • atribuțiile și îndatoririle asistentului de farmacie: cât e asumare, cât e limitare?!
  • t de “toxică” e comunicarea non științifică despre toxicitate?

 Programul este în curs de actualizare (https://houston.ro/program-farma-practic/), deci dacă mai aveți subiecte ce vă doriți a fi puse spre dezbatere trimiteți propunerile pe email – [email protected] sau pe pagina de facebook a evenimentului  https://fb.me/e/5cXciwmHK.

 Înscrieți-vă până pe 8 martie pentru a beneficia de taxele reduse: 150 lei farmaciști, 100 lei asistenți medicali de farmacie.
Webinarul este în curs de creditare EMC!

 Înscrieți-vă aici https://houston.ro/inscriere-farma-practic/ !

Cristi vă poate da mai multe detalii despre lectori și program, îl puteți apela la 0726.231.028 sau îi puteți scrie pe [email protected]!